Al 40 provinciale vestigingen haalden het ISO 14001-certificaat

23.05.2013
De provinciale scholen poseren met hun ISO-certificaat.

In mei 2013 bereikte de provincie een nieuwe mijlpaal in het streven naar een uitgebouwd milieumanagementsysteem.

Ook de verschillende provinciale (hoge)scholen, het CLB, de Arenbergschouwburg, Campus Vesta, de Hooibeekhoeve, het Proefbedrijf voor de Veehouderij en het PCMA zijn nu gecertificeerd! Zij volgden het goede voorbeeld van de groen-en recreatiedomeinen, musea en administratieve entiteiten. Dit betekent dat bijna alle provinciale entiteiten nu werken volgens het ISO14001-systeem.

Ook bij deze auditronde kwam de certificatie-firma Lloyd’s Register op bezoek in de entiteiten en oordeelde dat het goed was. Met trots kunnen we meedelen dat sinds 2013 40 entiteiten het certificaat bezitten!

Eerste ISO 14001-certificaten behaald in drie pilootvestigingen.

15.02.2010
De milieuaanspreekpunten van het Zilvermeer, PIME en PIH tonen hun ISO-certificaat.

Het Provinciaal Instituut voor Hygiëne (PIH), het Provinciaal Instituut voor Milieu-educatie (PIME) en het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer waren de eerste provinciale vestigingen die het ISO 14001-certificaat ontvingen.