Campus Vesta

Naast een ruim aanbod aan standaard- en gespecialiseerde opleidingen biedt Campus Vesta ook heel wat formules op maat aan. Zo breiden we ons netwerk van veiligheidsspecialisten dag na dag verder uit. We werken bovendien geregeld mee aan internationale innovatieve projecten rond veiligheid en preventie.

Moderne schietstand

Het uitgestrekte terrein van ruim 37 ha is het ideale decor voor realistische scenariotrainingen. Op Campus Vesta vind je meer dan 25 leslokalen, 5 computerzalen, een lokaal voor virtueel oefenen, een auditorium voor congressen, sportzaal, fitness, dojo’s voor zelfverdedigingstrainingen, een ultramoderne schietstand, praktijkruimtes voor rollenspelen, een heus oefendorp, ziekenhuisvleugel, atletiekpiste, ... Hier kun je trainen op uiteenlopende incidenten. Denk aan een vliegtuigcrash, een gijzeling, ongevallen op een autosnelweg, bevrijden van geknelde personen, ...

Flashover en gloednieuwe gaspakkensite

Brandweerlieden kunnen op de terreinen oefenen met het blussen van alle denkbare branden in woningen, publieke gebouwen, appartementen, industrie, boot/hotel, ... Einde 2014 gaat ook onze nieuwe gaspakkensite open. In de houtgestookte module kan worden geoefend op het bestrijden van de 'flashover'.

Campus Vesta

Ontdek wat Campus Vesta jou te bieden heeft.