Welkom in Boom

Gevel opleidingscentrum aanloopfase en duaal PTS Boom

Het opleidingscentrum voor duaal leren is een plek waar je op je eigen tempo kunt groeien. De leerkrachten en begeleiders zorgen voor een rustige omgeving, helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt.

Wat maakt Campus Boom uniek?

  • Persoonlijke begeleiding: onze leerkrachten en begeleiders ondersteunen jou gedurende je gehele leertraject. Je staat er dus nooit alleen voor!
  • Moderne infrastructuur: dankzij onze nauwe samenwerking met PTS Boom kunnen we je de modernste faciliteiten en technologieën aanbieden.
  • Brede waaier aan opleidingen: van techniek tot horeca, bij ons ontdek je een breed scala aan opleidingen die aansluiten bij jouw passies en talenten.
  • Werkervaring: je doet ervaring op in de sector van jouw keuze en krijgt daardoor een voorsprong op de arbeidsmarkt.

Ook aanbod op campus in Mechelen

Het Opleidingscentrum Aanloopfase en duaal organiseert ook twee opleidingen op de campus in Mechelen: Medewerker Groen- en tuinaanleg (2de graad) en Medewerker Groen- en Tuinbeheer (2de graad).

Ben jij klaar om je toekomst met beide handen te grijpen? Ontdek dan nu ons opleidingsaanbod en start je avontuur op Campus Boom of campus Mechelen waar onderwijs en de echte wereld samenkomen!

Centrumreglement

Hier kun je ons centrumreglement downloaden.

Meer weten? 

Neem dan contact op met coördinator Philip Lemal, hij helpt je graag verder.