Welkom in Kapellen

Gebouw De Masten

Het centrum richt zich specifiek op jongeren die moeilijkheden hebben ondervonden in eerdere onderwijstrajecten en biedt een rustige omgeving en een laagdrempelige aanpak, gericht op individuele behoeften. 

Wat maakt campus Kapellen uniek?

  • Focus op de leerling: op onze campus heerst een sfeer waarin je jezelf kunt zijn, waar we elkaar respecteren en iedereen de steun krijgt die nodig is. Loop je toch tegen iets aan? Dan lossen we dat samen op, met hulp van iedereen die voor je klaarstaat.
  • Moderne faciliteiten: ons opleidingscentrum is uitgerust met industriële leermiddelen die goed aansluiten bij de realiteit op de arbeidsmarkt.
  • Sterke band met de bedrijfswereld: via ons opleidingscentrum kun je een vak leren in een echt bedrijf. Campus Kapellen ligt vlak bij de Antwerpse haven en de professionele leeromgeving maakt het centrum aantrekkelijk voor zowel het bedrijfsleven als de leerlingen. Heel wat bedrijven zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van onze leerlingen tot volwaardige technici.
  • Stimulerende leeromgeving: Bij ons krijg je de kans om te leren, te werken en te groeien. De aanwezigheid van het Centrum voor Volwassenenonderwijs Vitant zorgt ervoor dat doorstroming naar een vervolgopleiding soepel kan verlopen met als uiteindelijke doel uit te stomen met een kwalificatie.

Dus, als jij geïnteresseerd bent in techniek of graag je handen uit de mouwen wil steken, bekijk dan onze opleidingen en kom een kijkje nemen op onze campus. Samen zorgen we ervoor dat jij klaar bent voor de toekomst!

Centrumreglement

Hier kun je ons centrumreglement downloaden.

Meer weten? 

Neem dan contact op met coördinator Jan Mees, hij helpt je graag verder.

Ook voor volwassenen

Elektromecanicien

Ben je 18+ en zoek je naar een opleiding die je klaarstoomt voor een technische job, dan kun je in De Masten in Kapellen ook een opleiding volgen van het Centrum voor Volwassenenonderwijs Vitant.

Meer weten? 

Neem dan contact op met opleidingsdirecteur Paul Buyens , hij helpt je graag verder.