Project

Onze provinciale scholen lopen over van het talent. Vakleerkrachten binnen heel wat studiedomeinen zijn steeds op zoek naar manieren om de leerstof interessant en uitdagend te maken. Regelmatig polsen bedrijven en verenigingen met een projectidee of onze leerlingen kunnen meewerken aan zo'n project. Van metershoge ooievaarsnesten over bijenhotels tot het verzorgen van een middeleeuws banket; het kan allemaal!

Wielericoontafel van PTS Boom in Musette

De vakkennis van onze technische scholen mag worden gezien en daarom werken onze scholen dan ook graag mee aan projecten waar het grote publiek kan van meegenieten. Een recent voorbeeld? De Musette, het wielercafé van Provinciaal Recreatiedomein De Schorre heeft sinds kort een nieuwe blikvanger. Sinds 11 september kan je je drankje drinken aan een unieke wielericoontafel. Het idee van de tafels ontstond in De Musette, maar de uitvoering gebeurde door de leerkrachten en leerlingen van de afdeling Houtbewerking van PTS Boom.

Meer info?

Interesse om zelf een project uit te werken met een van onze scholen? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem contact op met Gerd Van den Broeck.