Bosbad

De bos-spa is altijd open! Heb je zin om je eens te laten onderdompelen in het bos? Neem dan een "bosbad". Het bosbad komt oorspronkelijk uit Japan:"Shinrin-yoku".

Laat de natuur via je zintuigen je lichaam en geest binnen komen. Je komt zo "uit je hoofd" en bij je innerlijke zelf. Tijdens het bosbad nodigt het bos je uit om je tempo te verlagen en de stilte in jezelf te ervaren. Daarna ervaren we wat het huidige seizoen voor ons betekent (overgang van zomer naar herfst).

We sluiten af met een wellnessthee met kruiden uit het bos. Uit onderzoek blijkt dat een bosbad van een paar uur wel zeven dagen door kan werken op je fysieke en geestelijke gezondheid! Zin om eens te proberen?

Status
Datum
  • zondag 6 september 2020 van 10 uur tot 12 uur
Prijs
Gratis
Uiterste inschrijfdatum
zaterdag 29 augustus 2020

Het bosbad is geschikt voor iedereen die met een open mind het bos in wil gaan en open staat voor reflectie (vanaf 18 jaar).

Plaats van afspraak: Provinciaal Groendomein Prinsenpark, Kastelsedijk 5, 2470 Retie

Gratis deelname, inschrijven is noodzakelijk en kan vanaf 26/7 t.e.m. 29/8. Een inschrijving wordt steeds per e-mail bevestigd. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, worden de inschrijvingen vroeger stopgezet.

 

Organisator
Provinciaal Groendomein Prinsenpark

Volgende van de detaillijst