Openingsavond van 'Het mysterie van het Prinsenpark': reflector- en speurzoektocht

Vrijdag 27 oktober is de openingsavond van de nieuwe reflector- en speurzoektocht 'Het mysterie van het Prinsenpark'. Op het plein voor het bezoekerscentrum is er een workshop voor kids en veel gezelligheid, ook Bar 4 Nature is geopend. Iedereen is welkom vanaf 18.30 uur. Inschrijven is niet nodig.

Prins Boudewijn, de graaf van Vlaanderen, kwam meer dan 200 jaar geleden in het Prinsenpark. Hij zou er een eigen kasteel krijgen.

Dit is er echter nooit van gekomen. Op 27 oktober 1823, op 22 jarige leeftijd, verdween hij ineens en zijn laatste sporen zijn in het Prinsenpark gevonden. Wat is er met hem gebeurd? Kom het te weten tijdens onze reflector-speurtocht en neem alvast je zaklamp mee!

Uitzonderlijk kan je tijdens de herfstvakantie (t.e.m. 5 november) na zonsondergang op verkenning in het Provinciaal Groendomein Prinsenpark. Gewapend met je eigen zaklamp, wandel je door het park en volg je de reflectoren. Spannend!

Deze activiteit is geschikt voor het ganse gezin. Gratis deelname, inschrijven is niet nodig.
Vertrek tot 20 uur, ten laatste om 22 uur moet iedereen het bos verlaten.
De route is ongeveer 4 km lang en is geschikt voor buggy’s. Let wel, na zware regenval kan een deel van de route moeilijker berijdbaar zijn.

Vertrekplaats: inkom Prinsenpark, Kastelsedijk 5, 2470 Retie. 

Datum
  • vrijdag 27 oktober 2023 van 18.30 uur tot 22 uur
Prijs
gratis
Organisator
Provinciaal Groendomein Prinsenpark