Laat je verslinden door de pop-up expo “Wolven”

Aan de hand van het levensverhaal van echte wolven Naya, Roger, August en Noëlla leer je alles over deze intrigerende dieren. Je kan zelfs de echte opgezette wolf Roger komen bewonderen, die helaas in 2018 werd aangereden toen hij nog geen jaar oud was. De expo speelt in op interactie en zintuigen en geeft antwoord op heel wat vragen als ‘Wat eet een wolf?’ en ‘Waarom kiest hij voor bepaalde regio’s?’. Weet je dat er een tijdje terug ook een wolf is gespot in het Prinsenpark? Kom naar de expo en kom meer te weten over de wolf!

Datum
  • van 2 december 2023 tot 4 februari 2024
Prijs
Gratis
656016614
Portrait of a cute male of Iberian wolf (Canis lupus signatus)

 

Openingstijden van de expo in het bezoekerscentrum van het Prinsenpark

  • elke weekdag van 9 tot 16 uur
  • de weekends van 2+3 december 2023, 6+7 januari en 3+4 februari 2024 van 12.30 tot 16 uur
  • gesloten op feestdagen - van 23/12/2023 t.e.m. 01/01/2024 - maandag 08/01/2024

Prijs

Een bezoek aan de expo is gratis. Aan het onthaal kan je een ontdekboekje krijgen met info over de expo, je kunt het ook hieronder downloaden. De info is op maat van leerlingen uit de derde graag lager onderwijs en eerste graad secundair. Er zijn geen gegidste bezoeken mogelijk.

Reserveren

Klassen kunnen elke weekdag, uitgezonderd woensdag, een niet-begeleid bezoek aan de tentoonstelling brengen (duurtijd 1,5 à 2 uur). Om het aantal bezoekers zoveel mogelijk te spreiden, vragen we je om minstens enkele dagen vooraf te reserveren. Stuur hiervoor een mail naar prinsenpark@provincieantwerpen.be met je contactgegevens, het aantal leerlingen, de gewenste datum en voor- of namiddag. Wij sturen je zo snel mogelijk een bevestiging terug.

Ook als de expo gereserveerd is kunnen er mogelijk tegelijkertijd nog andere individuele bezoekers aanwezig zijn, maar we proberen dit zoveel mogelijk te beperken.