Veelgestelde vragen

Waar vindt het Rozenfeest plaats?

In het Provinciaal Groendomein Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246, 2100 Deurne (Antwerpen). Het Rozenfeest vindt plaats in de Rozentuin en langsheen de Parkweg in Deurne, dat is de centrale dreef van het Rivierenhof (tussen de Kinderboerderij en kasteel Rivierenhof). 

Van hoe laat tot hoe laat kan ik naar het Rozenfeest komen?

Het Rozenfeest verwelkomt alle bezoekers op zondag 9 juni tussen 11 en 18 uur in het Provinciaal Groendomein Rivierenhof. 

Kan ik mijn hond meenemen?

Ja, je hond mag aangelijnd mee komen genieten van het Rozenfeest. Let op, het kan best druk worden tijdens het Rozenfeest. Op de Kinderboerderij zijn honden niet toegelaten.

Kan ik nog komen fietsen, wandelen of joggen?

Het domein blijft toegankelijk om te fietsen, te wandelen, joggen … Enkel de directe omgeving van de Rozentuin is voorbehouden voor het Rozenfeest. 

Kan ik met het openbaar vervoer naar het Rozenfeest?

Volgende bussen en trams stoppen bij het domein:

  • bus 33 (halte Rivierenhof Zuid, Sterckshof en Turnhoutsebaan);
  • bus 19 (halte A. Van de Wielelei);
  • bus 410, 411, 412 en 414 (haltes Galifortlei, Lunden, Venneborg, Schotensesteenweg en Ruggeveld);
  • tram 5 (halte Ruggeveld);
  • tram 10 (haltes Lunden en Venneborg)  

Plan je route via De Lijn.

Ik kom met de wagen, is er parking?

Je kan parkeren aan: Parking West (Cogelsplein), ter hoogte van Kasteel Sterckshof of langsheen de Turnhoutsebaan en de Ruggeveldlaan in 2100 Deurne. 

Is het Rozenfeest toegankelijk?

Het Rozenfeest is een toegankelijk evenement. De paden in de Rozentuin, de Kinderboerderij en de Parkdreef zijn verhard. Er is aangepaste parkeergelegenheid voorzien. Er zijn aangepaste toiletten in de Kinderboerderij en aan Kasteel Rivierenhof. 

Is er catering voorzien?

Tijdens het Rozenfeest bieden verschillende standhouders eten en drinken aan. Kom iets eten en drinken op het terras van Stoked in de Verkeerstuin, Plantbar Jacqueline in de Rozentuin, Coffee Xpress op de Parkdreef en Frozen Art aan de Kinderboerderij. 

Waar vind ik het sanitair op het Rozenfeest?

Er wordt tijdens het Rozenfeest een extra sanitairblok voorzien op de Parkdreef. Er zijn ook toiletten op de Kinderboerderij en aan kasteel Rivierenhof. 

Mag ik roken tijdens het Rozenfeest?

In de Rozentuin, aan de petanque, op de Kinderboerderij en in de verkeerstuin is het niet toegelaten om te roken.

Kan ik deelnemen als standhouder op het Rozenfeest?

Standhouders die een link hebben met rozen of producten met rozen in de kijker zetten konden zich inschrijven tot en met 15 april 2024. Als je deelneemt, ga je akkoord met de voorwaarden.