Terra Nova

Fietsen of wandelen langs prachtige nieuwe routes, rustig op stap gaan met ezeltjes of paarden, in bushcraft-stijl op weekend gaan, slapen in boomtenten, cocoons of ergens in het groen in je eigen provincie, ... Al die belevenissen en nog veel meer, maken Terra Nova.

De provinciale groen- en recreatiedomeinen, en Kempens Landschap bieden je een zalige zomer in een bekende maar toch 'nieuwe wereld'.

 

Pitkamperen 2021

Dankzij deze activiteiten ontdek je gegarandeerd je eigen regio op een nieuwe manier, of leer je nieuwe parels kennen in je provincie! Dankzij Terra Nova gaat er een 'nieuwe wereld' open! 

Gratis wandelingen

Zoals vorige zomer, vullen we het aanbod van originele overnachtingen aan met een uitgebreid en uitdagend aanbod van wandelingen die je in gezinsverband of in groep kunt doen. Kies zelf waar je naartoe wilt gaan, download de wandeling en trek er een dagje op uit in het groen van onze provincie! Deze zijn grotendeels gratis, voor een paar ervan koop je spotgoedkoop een begeleidend boekje, of een toegangticket voor het domein

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van het programma en de nieuwigheden van Terra Nova 2023? Klik hieronder en abonneer op de nieuwsbrief!

TN21: Expeditie Lilse Bergen