Terra Nova 2024: Kempentrek

Kempentrekken doe je deze zomer volledig op maat!

Je wandelt over de Kempense Heuvelrug, langs de beste wandelknooppunten, je lunchpakket is voorzien en je wordt handig terug naar je startpunt gebracht... Alles is aanwezig om je hoofd leeg te maken en te genieten van je wandeltocht.

Datum
  • zondag 11 augustus 2024 van 08.30 uur tot 17.30 uur
Prijs
volwassenen: 10 EUR/ kinderen tot 12 jaar: 8 EUR
  • Ben je een gezin met jonge kinderen en wil je een rustige, maar fijne wandeling doen? Dan is er voor jou de Kempentrek Small - 10 kilometer tussen Netepark (Herentals) en Camping Floreal (Lichtaart).
  • Kan je met je gezin of vrienden al een wat stevigere wandeling aan? Dan kies je voor de Kempentrek Medium - 19 kilometer tussen Netepark (Herentals) en Keeses Molen (Kasterlee).
  • Ben je een ervaren trekker en hou je van het stevige werk? Dan is de Kempentrek Large - 32 kilometer volledig op jouw maat! Dat is een dagtocht die ook tussen Herentals en Kasterlee loopt, ook over de Kempense Heuvelrug, maar je maakt een lus terug naar de start via de oevers van de Kleine Nete. 

Je kiest zelf waar je start, een bus-shuttle brengt je terug naar je startpunt. Bij een inschrijving hoort een lunchpakket (smos + appel + cake) en een paar bonnetjes voor een drankje of ijsje. Een kinderlunchpakket bestaat uit een sandwich met choco en eentje met kaas, een appel en een stukje cake.

De eerste 50 inschrijvers krijgen een handig en duurzaam gadget. 

We voorzien de routes, uitgezet op een kaartje en omdat het hopelijk ook stralend weer wordt, kan je onderweg je drinkbus vullen met fris water. Wil je meer info of heb je vragen, mail naar: terranova@provincieantwerpen.be