Cateraars gezocht

publish date
08.02.2024

Tuinkriebels in het Vrieselhof (4 en 5 mei 2024) en het Rozenfeest in het Rivierenhof (9 juni 2024) trekken jaarlijks enkele duizenden bezoekers. De provincie Antwerpen is op zoek naar verenigingen of cateraars die in 2024 een stand met eten en/of drinken willen uitbaten op deze evenementen in Oelegem en Deurne. Je kan je kandidaat stellen voor Tuinkriebels en voor het Rozenfeest of voor één van beide events.

De ingediende voorstellen worden beoordeeld op basis van:

  • het productenaanbod (variëteit, assortiment, prijzen, mate waarin het aanbod past binnen het concept van het evenement)
  • duurzaamheid van het aanbod (bio, fair trade, lokaal, afvalarm, seizoensgebonden, sociaal-maatschappelijke relevantie)
  • de look & feel van de stand
  • de geboden prijs voor de concessie

Heb je interesse, dan dien je uiterlijk op 29 maart 2024 (voor 14 uur) je dossier per mail of post in. Voeg bij je dossier zeker het ingevulde inschrijvingsformulier, een overzicht van je productenaanbod en hoe je inspeelt op het thema van het evenement en het aspect duurzaamheid

Meer info vind je hieronder in het inschrijvingsformulier, het lastenboek en de toekenningsvoorwaarden.

Voor algemene vragen kun je terecht bij Eveline Sierens. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Werner Marinus.