Tuinkriebels Vrieselhof 2021 zoekt standhouders

publish date
26.01.2021

Enthousiaste verkopers van planten, bloembollen, struiken, bomen, ... meld je aan!

Op zaterdag 8 en zondag 9 mei 2021 genieten plantenliefhebbers in het kasteeldomein Vrieselhof in Ranst opnieuw van de gemoedelijke sfeer waarin tuinliefhebber en tuinexpert, verenigingen, groenprofessionals en particulieren mekaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

Na de noodgedwongen annulatie van Tuinkriebels door coronamaatregelen vorig jaar, werken we nu volop aan een bijzondere 10e keer editie. Een feestelijke aankleding en talrijke kleine extraatjes zullen de jarige plantenhappening opfleuren. Onder het thema ‘mijn tuin, mijn wellness’ zoekt Tuinkriebels vooral verkopers die wellness-planten meebrengen en/of advies geven over het aanleggen van wellness-tuinen. Die standhouders krijgen een prikker met het thema-pictogram op. Ook wie planten buiten dit thema wil verkopen, is welkom.

Ben jij geïnteresseerd om in het Vrieselhof jouw producten op 8 en 9 mei uit te stallen? Wie voor 31 januari 2021 inschrijft, krijgt een interessante korting! Ook na 31 januari 2021 zijn de standplaatsen aan nog zeer gunstige tarieven beschikbaar. Opgelet: enkel verkopers van planten, bloembollen, struiken, bomen, ... komen in aanmerking. Meld je snel aan via dit inschrijvingsformulier. De voorwaarden om deel te nemen moeten bij het invullen van het inschrijvingsformulier worden goedgekeurd.

Meer info? Neem contact op via evenementen.antwerpen@provincieantwerpen.be of T 03 360 52 14.