Workshop Paddenstoelen en elfenhuisjes

Woudvrouw

Tijdens deze workshop ontdekken en beleven we de herfst.

Status
Datum
  • zaterdag 28 september 2019 van 10 uur tot 12 uur
  • zaterdag 28 september 2019 van 14 uur tot 16 uur
  • zondag 29 september 2019 van 10 uur tot 12 uur
  • zondag 29 september 2019 van 14 uur tot 16 uur
Prijs
€ 15
Uiterste inschrijfdatum
vrijdag 27 september 2019

Als het natter en koeler wordt schieten de paddenstoelen plots uit de grond. Net alsof de elfjes ze pas het bos in getoverd hebben. Paddenstoelen zijn wonderbaarlijke vruchten van een net onder de grond. Leer hoe ze onstaan, wat ze doen in en voor het bos, en leer er 10 herkennen.

We gaan op zoek naar paddenstoelen in het park, maken een grote stermandala met een koord en verschillende herftsgekleurde blaadjes en stokjes.

Daarna bouwen we het ideale elfenhuisje en een paddenstoel in klei.

Woudvrouw biedt kinderen de unieke mogelijkheid om te zien, voelen en leren door een interactieve, tactiele workshop in de natuur. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar oud, maar we raden aan dat een groot(ouder) zich bij kinderen jonger dan 7 jaar voegt. Dat kan en is ook leuk voor de oudere kinderen. Je betaalt per kind, de begeleidende volwassene moet niet betalen.


Boeken kan vanaf nu voor zaterdag 28 en zondag 29 september voor ochtend- en namiddagsessie voor kinderen van 4 tot 11 jaar oud.  Schrijf je in door bovenaan op 'inschrijven' te klikken en doe het volgende:

  • Vul het inschrijvingsformulier volledig in. Bij voor- en achternaam vul je de naam van het kind in. Wil je meerdere kinderen inschrijven? Klik dan op het groene balkje 'ticket toevoegen'.
  • Als alle gegevens ingevuld zijn, klik dan onderaan op het blauwe balkje 'volgende stap'.
  • Op de volgende pagina krijg je een overzicht van je inschrijving. Klik onderaan op het blauwe balkje 'bevestig deze boeking'.
  • Je krijgt onmiddellijk een bevestigingsmail. Kijk ook je spam-mails na als je niet meteen iets ontvangt.
  • Twee dagen voor de activiteit zul je nog een herinneringsmail ontvangen. 

De deelnameprijs voor deze workshop bedraagt € 15 per deelnemer. De betaling gebeurt op de dag zelf in het bezoekerscentrum. Betalen kan alleen met bancontact.

Organisator
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark

Volgende van de detaillijst