Natuurworkshop voor kinderen - Natuur in geuren en kleuren

Woudvrouw

Status
Volzet
Datum
  • zaterdag 24 juni 2023 van 10 uur tot 12 uur
  • zaterdag 24 juni 2023 van 14 uur tot 16 uur
Prijs
€ 15, UiTpas met kansentarief: € 3

De natuur is een speeltuin, waar je je verbeelding de vrije loop laat, waar nieuwe verhalen ontstaan en waar alles tot leven komt. Uit de namen van insecten, vogels, dieren en planten blijkt hun betekenis. Kinderen voelen zich hier thuis: hun ogen zien het wonderlijke, hun verbeelding kent geen grenzen. Woudvrouw biedt kinderen kansen om de natuur te ontdekken en hun verbeelding te stimuleren.

 

Natuur in geuren en kleuren

Juni is een wondermooie maand vol vlinders, rozen, lavendel, kleuren en geuren. In deze workshop leren we meer over inheemse vlinders, gaan we aan de slag met geuren en kleuren, maken we wierook en een verfrissend voetbad met rozenbladen en lavendel.

 

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar oud, maar we raden aan dat een (groot)ouder zich bij kinderen jonger dan 7 jaar voegt. Dat kan en is ook leuk voor de oudere kinderen.

Max. 10 - min. 8 deelnemers per workshop
Prijs: 15€      Ben je in het bezit van een UiTPAS met kansentarief, dan betaal je 3€ voor deze workshop. Breng je UiTPAS zeker mee om dit aan te tonen. 
(groot)ouders mogen gratis mee. Je schrijft alleen voor de kinderen in, voor de (groot)ouder moet je niet inschrijven. 

 

Kleed je kind met gepaste buitenkledij en stevige schoenen.Alle workshops zijn ondertussen volzet, je kunt dus niet meer inschrijven.

Organisator
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark