Vurige winteravond

Op vrijdag 15 december wordt het Vrijbroekpark sfeervol verlicht met kaarsen. Op eigen tempo volg je het pad van lichtjes die je naar een gezellige plek met vuurkorven, hapjes, drankjes en een passioneel vuurspektakel brengen.

Status
Datum
  • vrijdag 15 december 2017 van 19 uur tot 23 uur
Prijs
gratis
Uiterste inschrijfdatum
donderdag 14 december 2017
Vuurshow met man op fiets en danseres

In de donkere wintermaand december maken we het één avond heel gezellig met sfeervolle lichtjes en vuuracts in het park. Je start de wandeling aan het bezoekerscentrum tussen 19 uur en 20.30 uur en je volgt, al wandelend op eigen tempo, de kaarsen doorheen het donkere park. Net voor de vrieskou jouw tenen te pakken heeft, kom je aan op de open plek, waar je je kunt verwarmen aan kampvuur, passioneel en vurig cabaret en hapjes en drank.

Deelnemen is gratis, maar je moet wel vooraf inschrijven.
Parkeren kan die avond niet in het park. Wij raden aan om zo veel mogelijk met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets te komen. Kom je toch met de auto, dan maak je gebruik van de extra parkings van Procter & Gamble en Kellogg's. Wie hier parkeert, komt het snelst binnen via de ingang Hombeeksesteenweg of Potaardestraat. Beide ingangen sluiten aan op de wandelroute.
 

Klik bovenaan bij 'status' op 'Inschrijven' en je komt meteen op ons inschrijvingsformulier terecht.
Doe het volgende:

  • Vul het inschrijvingsformulier volledig in.
  • Klik onderaan op het blauwe balkje 'volgende stap'.
  • Op de volgende pagina krijg je een overzicht van je inschrijving. Klik onderaan op het blauwe balkje 'bevestig deze boeking'.
  • Je krijgt onmiddellijk een bevestigingsmail. Je moet dit ticket niet afdrukken en meebrengen. Wij hebben een deelnemerslijst waarop we kunnen zien hoeveel mensen ingeschreven zijn.
  • Twee dagen voor de activiteit zul je nog een herinneringsmail ontvangen.
Organisator
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark