Autovrije zondag

Datum
  • zondag 20 september 2020 tot 22 uur

Het Vrijbroekpark is op 20 september autovrij van 's ochtends tot 's avonds. Je kan dan het park niet in- of uitrijden. Op dat verbod zijn er enkele uitzonderingen (hulpdiensten, houders van een kaart Personen met een handicap). Indien je toch met de auto komt, kan je je auto kwijt op de gratis parking van Kellogg’s.

Om de Autovrije zondag te vieren bieden we twee optredens voor de buurtbewoners en parkbezoekers: Jazz Anchor Quartet om 13u en 'Layers' om 16u30. Beide concerten zijn volzet, je kunt dus niet meer inschrijven.

 

LAYERS
Juan Carlos Bonifaz, Katrien Bos en Stef Coltura vormen samen het improvisatietrio Layers. Zo internationaal als hun achtergronden, zo internationaal is hun liefde voor de meest diverse vormen van muziek. Hoewel ze alle drie ook op papier componeren, beoefenen ze ook het 'instant'- componeren: alle drie zijn het ervaren improvisatoren. Samen ritmes bijeenkegelen, melodieën hun weg laten vinden, harmonieën kneden, elkaar verliezen en terugvinden, ... het blijft boeien, ook voor hun publiek. Marimba, contrabas en viool zijn de voornaamste gezellen op hun muzikale expedities, maar allerhande andere instrumenten of voorwerpen reizen graag met ze mee. Avontuur verzekerd!

 

Kom je met je gezin of vrienden picknicken of wandelen, check dan zeker onze DIY-wandelingen!

Er rijdt ook een muzikale verrassing de hele namiddag rond in het park.

Allemaal corona-proof! 

SDG11
Organisator
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark

Volgende van de detaillijst