Zomerzoektocht Alice in Wonderpark

Datum
  • van 1 juli 2020 tot 9 november 2020
Prijs
gratis

Beleef het magische verhaal van Alice deze zomer in het Vrijbroekpark!

Eet mij… Drink mij… Alice deed het en beleefde de meest bizarre avonturen in het land onder het konijnenhol. Ga mee met de kleine Alice op raadseltocht, en ontdek de verrassende plekjes van het Vrijbroekpark. De Maartse Haas, de Grapkat en Het Witte Konijn: je komt ze allemaal tegen. Of jij de weg terug zal vinden, hangt van jou af.

Bij elk van de elf tussenstops is een fragment uit Alice in Wonderland terug te vinden, een opdracht en een raadsel. Een minihuisje, een gigantische stoel, originele illustraties creëren het gevoel uit de bestseller mooi na in het park.

 

Heb je de wandeling gedaan, vul dan onze korte enquête in. Zo kunnen we volgende zomer een nieuwe, leuke zoektocht maken. 

 

Praktisch:

Deze wandeling loopt van 1 juli t.e.m. 30 september en is toegankelijk voor rolwagens en buggy’s. De route is ongeveer 1,5 kilometer lang, goed voor ongeveer 1,5 uur zoek- en spelplezier voor jong en oud. Ga bij de hoofdingang naar rechts, richting de speeltuin, de wandeling start aan het houten huisje in de zomertuin (bloementuinen die je tegenkomt tussen hoofdingang en speeltuin). Aanmelden aan het onthaal is niet nodig. De bordjes met de afbeelding van een klokje geven de route aan. Neem voldoende koekjes en drankjes mee voor onderweg. Je kan ze net als Alice gebruiken om te krimpen en te groeien.

Deze zoektocht loopt de hele zomer, als je merkt dat het erg druk is, maak dan even een andere wandeling of kom op een later tijdstip terug. Zo wordt het fijn en veilig voor iedereen.

Startplaats:
Bij de hoofdingang hangt een wegwijzer om de startplaats aan te geven. Je gaat naar rechts, richting de speeltuin, onderweg kom je een houten huisje tegen, bij de bloementuinen, daar begint de wandeling.

Organisator
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark

Volgende van de detaillijst