Wandeling van het jaar

Keiheuvel

Spectaculaire zandvlakten die je even naar de woestijn katapulteren? Gezonde boslucht en een zee van purperen heidebloempjes? Heerlijk stille plekjes en een hangmat om even uit te blazen? Driemaal check! De Keiheuvelwandeling in Balen is de 'Wandeling van het jaar 2018'.

De voorbije maanden stemden 3200 wandelaars voor hun favoriet op de shortlist van de wedstrijd ‘Wandeling van het jaar’. Met 1075 stemmen hield de Keiheuvelwandeling in Balen de andere kanshebbers uit Niel, Retie, Oud-Turnhout en Westerlo achter zich. 

Probeerde je de Keiheuvelwandeling nog niet uit? Trek dan snel je wandelschoenen aan en geniet van een heerlijke wandeling in Balen. 

Download de GPS-coördinaten 

Je kan behalve de fiches ook het gpx-bestand van elke wandeling downloaden.
GPX is het meest gebruikte bestandsformaat voor alles wat met GPS te maken heeft. Je kan GPX-bestanden importeren en exporteren met bijna elk GPS navigatie-apparaat en elke smartphone. Op die manier kan je elke route digitaal volgen. Heb je hulp nodig met het downloaden of importeren laat het ons weten via onze Facebookpagina, we helpen je graag verder.

Benieuwd naar je ervaringen…
Foto’s, filmpjes of feedback: post het op de WVHJ-Facebookpagina. Bedankt!

Stem vanaf april mee voor 'Wandeling van het jaar 2019'. Toerisme Provincie Antwerpen wenst je veel wandelplezier!