Druk je stempel op het platteland - infosessie subsidies

In 2022 kunnen lokale besturen, middenveldorganisaties, ondernemers en bewoners opnieuw plattelandssubsidies aanvragen voor projecten die het Antwerpse platteland versterken, vernieuwen of verduurzamen. Heb je een (groots) idee rond het vrijwaren van open ruimte, het dorpsleven een boost geven of korteketenverkoop? Heb je zin om daar met anderen aan te werken? Wil je weten wat er in jouw gemeente mogelijk is? Schrijf dan in voor deze online infosessie over de subsidiemogelijkheden. 

Status
Inschrijvingen afgesloten
Datum
  • vrijdag 18 februari 2022 van 14 uur tot 16.30 uur
Prijs
gratis
Uiterste inschrijfdatum
donderdag 17 februari 2022

Praktische sessies

Om jou te inspireren en te helpen je idee vorm te geven, organiseren we op vrijdagnamiddag 18 februari 2022 een online infosessie over de subsidiemogelijkheden. Daarna heb je nog vijf weken tijd om je idee verder vorm te geven. Op 28 maart is de deadline voor het indienen van je idee, nadien kun je niet meer deelnemen.

Deelname aan de infosessie op vrijdag 18 februari 2022 is gratis, op voorhand inschrijven via een online formulier is verplicht. 

Over LEADER

LEADER  is een Europees subsidieprogramma voor projecten die de leefbaarheid op het platteland bevorderen. Uniek aan de LEADER-aanpak is dat de ideeën van onderuit groeien tot volwaardige projecten. Er zijn 3 LEADER-gebieden in onze provincie. In totaal zijn er 31 Kempische gemeenten waarin zowel lokale overheden, organisaties, plaatselijke verenigingen én ondernemers in aanmerking  komen voor subsidies. Allemaal kunnen ze hun steentje bijdragen aan de verdere (plattelands)ontwikkeling van gemeente en regio. 

RURANT_logo banner leader.indd