Provinciaal Groendomein Hof van Leysen

2018 Antwerpen
  • T 03 360 52 00

Openingsuren

Het domein is alle dagen vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang.

Toegankelijkheid

• Aangepaste wegen
  • Speeltuin waarin kinderen met en zonder beperking(en) samen plezier maken

Bereikbaarheid

Ook met de fiets is het provinciaal groendomein Hof Van Leysen goed bereikbaar. Bekijk zeker de fietsbereikbaarheidsfiche hieronder

Lage-emissiezone (LEZ) sinds 1 februari 2017!

De hele Antwerpse binnenstad en Linkeroever zijn sinds 1 februari 2017 een lage-emissiezone. Voertuigen die te veel roet en fijn stof uitstoten, mogen de lage-emissiezone niet meer inrijden. Hof van Leysen ligt in die zone. Kijk tijdig na of jouw voertuig aan de toelatingsvoorwaarden voldoet via deze test.
Verplichte registratie: Voertuigen met een buitenlandse nummerplaat (behalve Nederlandse) die aan de toelatingsvoorwaarden voldoen, moet je eenmalig registreren. Registreer hier je auto.
Meer informatie over de lage-emissiezone vind je op de website van Slim naar Antwerpen.