Provinciaal Groendomein Rivierenhof

Telefoon
  • T 03 360 52 18

Openingsuren

Het domein is alle dagen vrij toegankelijk van 6.30 uur tot 22.30 uur. Voor info kun je tijdens de openingsuren van het park terecht bij de wachtersbalie (Turnhoutsebaan 246).

Toegankelijkheid

  • De helft van de wegen in het Rivierenhof zijn verhard.
  • Aangepaste parkeergelegenheid voor personen met een beperkte mobiliteit: voorbehouden plaatsen langsheen de Turnhoutsebaan en de Ruggeveldlaan, op parking Oost (Ruggeveldlaan), parking West (Cogelsplein), parking Zuid (Sterckshoflei) en rond het kasteel Sterckshof (Cornelissenlaan en Hooftvunderlei). Er zijn ook drie tijdelijke parkeerplaatsen voor mindervalide kaarthouders gecreëerd achter het domeinwachtersgebouw, Turnhoutsebaan 246 in 2100 Deurne. In de nabije toekomst zal een parking voor mindervaliden bijkomen op de in aanleg zijnde parking van Avant (voorheen St. Godelieve). 
  • De mindervalidenparking tegenover de Rozentuin langsheen de Parkweg werd verwijderd om zoveel mogelijk autoverkeer uit het park te weren. 

Aangepast sanitair voor personen met een beperkte mobiliteit: ter hoogte van de speeltuin aan het kasteel en op de Kinderboerderij (van 13 tot 17 uur maar niet op vrijdag en niet op zaterdag). Het kasteel Rivierenhof zelf is toegankelijk via een talud aan de achterzijde.

Infopunt van de domeinwachters (Turnhoutsebaan 246, Deurne) is toegankelijk via een talud aan de rechterzijde.

De minigolf Rivierenhof is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers.