Vrij bezoek aan de Kinderboerderij

Beestig leuk!

Het erf is leuk voor jong en oud. Wil je graag weten welke dieren er op de boerderij wonen? Open dan de digitale bezoekersfolder hieronder.

Je hoeft een bezoek niet te reserveren. Iedereen is welkom op zondag tot en met donderdag (ook feestdagen) tussen 13 uur en 17 uur. Op vrijdag en zaterdag is de Kinderboerderij gesloten. Een bezoek is gratis.

Tijdens de openingsuren kunnen de kinderen spelen in de wilgenhutten, konijntjes aaien, de dieren bewonderen in de stal of weide en de voelbakkenkwis is ook een aanrader. Je kan raden welke groenten er in de moestuin groeien of de neus dichtknijpen bij het passeren van de mesthoop.

Wens je langs te komen met een grotere groep of om een verjaardag te vieren? Wij organiseren geen feestjes of voorzien geen privébegeleiding maar je bent zeker welkom en er staan picknickbanken ter beschikking. We vragen wel om de tafels niet te privatiseren.

Bezoekers en dieren worden geregeld verrast met extra verwennerijen. De data worden op tijd aangekondigd via facebook.

Sinds juli 2018 is de Kinderboerderij Rivierenhof opgenomen in het aanbod van Toerisme voor Autisme. Je kan de stappenplannen downloaden via www.toerismevoorautisme.be alsook het aanbod bekijken.

Wil je ontdekken wat er nog meer te beleven is in het Rivierenhof? Surf dan eens naar onze facebookpagina voor uittips.

Vanaf april 2019 is er een heus kleuterpad uitgewerkt.

De dieren van de kinderboerderij zijn erop uit getrokken. Vinden jullie hun sporen terug?
Bezoek samen met je kleuters het kleuterpad op de kinderboerderij. Volg de sporen en voer onderweg toffe dierenopdrachten uit. Je ontmoet al onze dieren en je beleeft een leuke tijd. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Je kan in kleine groepjes op verschillende plaatsen starten want het pad vormt een lus.

Het erf is verhard maar stopt in de moestuin waar er gazon tussen de bedden ligt.

Er is een ruime WC voor rolstoelgebruikers (met verzorgingskussen voor jonge kinderen).

Op de boerderij hangt een handig plannetje zodat verloren lopen onmogelijk is ...