One Limited Space (Première)

Thema's

Wat is het verschil tussen het brein van een man en dat van een vrouw? HNDRD danst het!

Datum
  • dinsdag 23 mei 2017 van 20.15 uur
  • woensdag 24 mei 2017 van 20.15 uur
Prijs
€ 17,00
HNDRD

HNDRD is de nieuwe danscompagnie van choreografe Min Hee Bervoets. Voor ‘One Limited Space’, haar eerste voorstelling met HNDRD, werkt ze met vijf dansers die de activiteit van de hersenen weergeven en verpersoonlijken. Wat is het verschil tussen het brein van een man en dat van een vrouw? Wat gebeurt er als ze "samen” denken?

Min Hee Bervoets is bij het grote publiek vooral bekend als jurylid en choreografe van het VTM-programma ‘So You Think You Can Dance’. Haar choreografieën werden ook al gepresenteerd in Duitsland, Nederland, Brazilië, Verenigd Koninkrijk… Daarnaast doceert ze hedendaagse dans op de Kunsthumaniora in zowel Brussel als Antwerpen en geeft ze in binnen- en buitenland regelmatig workshops en stages op verschillende hogescholen en bij amateurgezelschappen.

HNDRD komt voor ‘One Limited Space’ een maand in residentie in de Houten Zaal van de Warande en gaat met de voorstelling in première in de Kapel van Merksplas Kolonie. Wegens groot succes wordt de premièrereeks alvast uitgebreid naar 2 dagen. 

LET OP! Deze voorstelling speelt in de kapel van Merksplas Kolonie.

Vanaf 19 uur kan je gratis het gevangenismuseum bezoeken in de kelders van de kapel!

Concept en choreografie – Min Hee Bervoets
Dans - Eloise Chia (AUS/UK), Els Smekens (BE), Jennifer Regidor (BE), Michel Froget (BE), Nicky Van Cleef (NL), Roger Makadi (BE), Rutkay Ozpinar (NL) en Virginie Liénard (BE)
Dramaturg – Michel Froget
Repetitor – Geneviève Van Quaquebeke
Kostuums en scenografie – Roos van de Velde
Muziek - Koen Lieckens en Michel Froget
Productie – Cynthia Schenkels
Coproductie - de Warande 

Meer info vind je op de website van de Warande.

 

Organisator
Warande Turnhout

Volgende