Coely + Romeo Elvis x Le Motel

Openluchttheater

Thema's

OLT: niet het grootste festival

Datum
  • zondag 13 augustus 2017 van 20 uur
Prijs
€ 17 - € 24

Ook deze zomer staan er grote en kleine artiesten op het podium van het Openluchttheater. Een mooi aanbod voor jong en oud!
Meer info en tickets vind je via de website van het OLT

COELY

Niet op SXSW, wel deze zomer in OLT Rivierenhof voor een straffe thuismatch!

Antwerpse hiphop queen Coely mixt vette, snoeiharde raps met zwoele soul en r&b. Haar nieuwe album Different Waters is net verschenen. Live wordt ze omringd door een ijzersterke band en haar kompaan DVTCH NORRIS, denk maar aan het geniale Don’t Care, het Belgische hiphop anthem van 2016.
2017 wordt ongetwijfeld het jaar van Coely. Move over queen B!

ROMÉO ELVIS X LE MOTEL

Roméo Elvis, crème de la crème van de Brusselse hiphop scene, geniet een sterrenstatus in Franstalig België. Stilaan begint het ook in Vlaanderen te bougeren voor de jonge rapper. Verschillende media kronen hem tot redder van de inlandse hiphop en op de recentste Red Bull Elektropedia Awards won hij 3 prijzen, waaronder 'best live act' en 'best album'.

Dat album is de baanbrekende EP Morale, die hij samen maakte met zijn copain Le Motel, één van de meest veelbelovende Belgische producers van het moment. De combinatie van de typisch Brusselse rhymes en de etnische chillwave sounds van Le Motel werkt bijzonder aanstekelijk. Ook voor de opvolger Morale II zetten ze hun samenwerking verder. Hun nieuwste single Diable is dan ook meteen gekatapulteerd tot Hotshot op Studio Brussel.

DVTCH NORRIS - SUPPORT

Hiphop met een lekkere funky vibe, een fenomenale stem en strakke beats. DVTCH NORRIS stond al in het voorprogramma van internationale toppers als Chance The Rapper, Flatbush Zombies en Method Man. Als vaste gastartiest van Coely op haar liveshows, toerden ze samen al doorheen heel Europa.

Organisator
Openluchttheater Rivierenhof