Team B.O.S.

Datum
  • van 2 april 2021 tot 31 mei 2022
Prijs
gratis toegankelijk zonder reservatie
Team B.O.S.
Team B.O.S.

Op zoek naar een leuke uitlaatklep voor je (klein)kinderen? In opdracht van Provinciaal Recreatiedomein De Schorre maakte Jeugdtheater Warmoes de fantastische familievoorstelling ‘Team B.O.S.’ (Boom Onderzoek Specialisten). Aan de hand van 8 QR-codes volg je tijdens je wandeling doorheen het domein deze digitale familievoorstelling over Professor Molly en Dokter Fox. Deze wandeling is bovendien helemaal gratis. 

Om de bezoekers van De Schorre een nieuwe, en coronaveilige, ervaring aan te bieden, kunnen gezinnen vanaf april op hun eigen tempo deze wandeling volgen en kunnen ze op hun smartphone of tablet 8 grappige scènes bekijken. 

Het verhaal

Dat bomen met elkaar kunnen praten, wisten wij uiteraard al lang. Maar hoe doen ze dat nu precies? En wat vertellen ze tegen elkaar? Professor Molly en haar assistent doen al jaren onderzoek naar deze geheime bomentaal. En ze hebben al heel wat ontdekt! Actrice en scenarioschrijver Saartje Hendrickx van Warmoes: “We maakten deze voorstelling speciaal voor de provinciale domeinen en namen de filmpjes op in De Schorre. Deze prachtige locatie werd dan ook meteen mijn inspiratiebron waarrond ik dit verhaal bedacht heb. Ik hoop dat kinderen zich 'een kriek gaan lachen' bij het zien van de filmpjes en nadien nog meer zin krijgen om de natuur in te trekken en op ontdekking te gaan.”  De opnames in De Schorre waren best avontuurlijk. We kunnen al verklappen dat Professor Molly het niet droog houdt… 

Het parcours

OPGELET: Deze wandeling gaat doorheen het hele domein en is dus enkel toegankelijk wanneer er geen enkele zone afgesloten is. Bekijk hier de toegankelijkheid in de maanden november en december.

Het parcours start aan het inkomplein van De Schorre en is volledig rolstoelgankelijk. Bij elk filmpje kan je ook enkele opdrachten uitvoeren. Je (klein)kinderen kunnen zelf de weg wijzen want het parcours wordt helemaal aangeduid met pijltjes.

Ook in De Nekker en het Zilvermeer kan je deze leuk wandeling doen! 

Praktisch!

  • Neem een smartphone of tablet mee om de qr-codes te bekijken.
  • De wandeling is rolstoelvriendelijk en start aan het inkomplein, daarna volg je de signalisatie.
  • Route van ongeveer 2 km
  • Voor gezinnen met kinderen van 5 tot 12 jaar (maar hey, laat dat je niet tegenhouden ;-)) 

#samentegencorona

Wij spelen en genieten veilig in de provinciale domeinen! We vragen onze bezoekers om zich op het domein steeds aan de maatregelen te houden die opgelegd worden door de overheid én aan de signalisatie op het domein. 

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
T
03 880 76 00
F
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre