GEZOCHT! Frisse ideeën en projecten voor ondersteuningsnetwerken voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt PROJECTOPROEP - GRATIS WEBINAR OP DONDERDAG 10 JUNI

Thema's

Gebruikt jouw organisatie vernieuwende methodieken of instrumenten om ondersteuningsnetwerken voor doelgroepmedewerkers op te zetten en wil je daar nog meer op inzetten? Of loop je al een tijdje met een origineel idee rond om doelgroepmedewerkers blijvend aan het werk te houden of ze een stapje omhoog te helpen op de participatieladder? Dan kunnen wij misschien wat voor je betekenen!

De provincie Antwerpen investeert immers in bedrijven en organisaties die ondersteuningsnetwerken voor doelgroepmedewerkers willen creëren. We doen dat niet alleen met advies en begeleiding op maat, maar ook met projectsubsidies.

Op donderdagvoormiddag 10 juni organiseren we een webinar waarbij we meer toelichting geven bij de kansen die hier voor je liggen. Je krijgt een aantal inspirerende voorbeelden te zien en de subsidiemogelijkheden lichten we van naaldje tot draadje toe. Als je dan nog vragen hebt, kan je die meteen stellen aan onze adviseurs. Alles wat je moet weten over deze thematische projectoproep is dus verpakt in één handig infomoment. Mis daarom dit webinar niet en schrijf je vandaag nog in!

Kan je er toch niet bijzijn op 10 juni? Dan kan je achteraf alles over de projectsubsidies voor inclusieve economie en over deze specifieke oproep terugvinden op de website van de provincie Antwerpen. 

 

Praktisch

Wanneer? Donderdag 10 juni, 10 – 11 uur.

Inschrijven? Deelnemen is gratis, inschrijven is wel verplicht via deze link en kan tot ten laatste vrijdag 4 juni. Je ontvangt dan enkele dagen vooraf de link naar het webinar in je mailbox.

Datum
  • donderdag 10 juni 2021 van 10 uur tot 11 uur
Prijs
Gratis