Infosessie voor nieuwe begeleiders

We organiseren een infosessie over het vrijwilligerswerk op het PIME. Je krijgt informatie over de educatieve werking van het PIME, wat wij van begeleiders verwachten, maar ook wat je van ons kunt verwachten. Zo kom je alles te weten over de vergoedingen, het vrijwilligersstatuut en coaching. Je krijgt vervolgens een rondleiding in het gebouw en de tuin. Tot slot gaat het educatieve team met iedere kandidaat even persoonlijk in gesprek.

Status
Datum
  • woensdag 26 augustus 2020 van 09.30 uur tot 12 uur
Prijs
Gratis
Uiterste inschrijfdatum
dinsdag 25 augustus 2020

Profiel

Vind je het leuk om voor een groep jongeren te staan en hen te prikkelen? Heb je vrije tijd tijdens de schooluren en een gezonde dosis interesse in alles wat met natuur, milieu en duurzaamheid te maken heeft? Dan ben je bij het PIME aan het juiste adres.

Aanwervingsvoorwaarden

Je beschikt over een bewijs van goed zedelijk gedrag model 2.

Vergoeding

Je ontvangt per gidsbeurt een vergoeding in overeenstemming met de wettelijke barema's voor vrijwilligerswerk en een terugbetaling voor duurzaam woon-werkverkeer. 

Selectie

E-mail je CV en motivatie naar Lobke Brinckman. Ze neemt dan contact met je op. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust telefonisch contact op.

Volgende van de detaillijst