Kunst in het provinciehuis - Publiek Park

In het Antwerpse provinciehuis kan je op werkdagen even binnenspringen om kunst te bekijken. Van 15 september tot 1 december tonen we werk uit de provinciale kunstcollectie dat we selecteerden met de curatoren van het festival Publiek Park. In de tuin vind je tot 1 oktober enkele tijdelijke kunstwerken in het kader van dat festival.

Datum
  • van 15 september 2023 tot 15 december 2023
  • Gesloten op zaterdag en zondag
Prijs
gratis
Fragment uit de opstelling Publiek Park in de kunstinstallatie in het provinciehuis

Van 15 september tot en met 1 oktober 2023 vindt Publiek Park plaats, een festival rond beeldende kunst in de publieke ruimte, dit jaar met het Harmoniepark en Albertpark als uitvalsbasis. Ook in de tuin rond het provinciehuis krijgen enkele kunstwerken tijdelijk een plek. Je zal er origineel werk kunnen zien van kunstenaars Christiane Blattmann, Guy Woueté, Leander Schönweger en Jakub Jansa.

Publiek Park vormde een aanleiding om met de curatoren een opstelling voor de kunstinstallatie in het provinciehuis uit te werken. De collectiepresentatie is te zien van 15 september tot en met 1 december 2023. Gratis toegankelijk op werkdagen van 8 tot 18 uur (gesloten tijdens weekends en op 1 en 2 november). 

Meer info

Meer info vind je op de webpagina Kunst in het provinciehuis - Publiek Park.