Opendeurdag PIVA

Datum
  • zaterdag 28 april 2018
PIVA - Jan daagt je uit!

Op 28 april houdt PIVA opendeur. Tussen 11:00 uur en 18:00 uur is iedereen welkom voor een bezoek aan de school. Toekomstige leerlingen kunnen bij de verschillende richtingen workshops volgen en o.a. pralines en cocktails maken. De afdeling toerisme houdt een reis rond de wereld en organiseert een blotevoetenpad.  

Ga jij nog snel de uitdaging aan van Jan Van Looveren? Hij daagt je uit om een monument na te maken met eetbare materialen. Een smakelijke opdracht dus. Inschrijven kan tot en met vrijdag 27 april. Wij stellen alle creaties tentoon op onze opendeurdag. Op 28 april selecteert Jan samen met de vakjury het strafste monument en beloont hij de winnaar met een bluetoothspeaker, beker en leuke meet & greet.  

De leerlingen van de 2de jaren nemen het dan weer tegen elkaar op in de “Junior Master Chef” wedstrijd. De prijsuitreiking van “Junior Master Chef” en de uitdaging van Jan vindt plaats vanaf 16u.  

Naast een culinaire reis naar de toekomst, stellen we ook het nieuwe uniform voor dat de leerlingen zullen dragen vanaf september 2018.  

Inschrijven voor volgend schooljaar kan op 28 april tussen 11:00 uur en 17:00 uur.

Contact

PIVA

info.piva@provincieantwerpen.be

03 242 26 00

 

 

Volgende