Provincie Antwerpen stelt eerste ideeën fietsostrades F103 Lier-Herentals en F104 Lier-Aarschot voor

Thema's

De provincie Antwerpen onderzoekt op dit moment langs welk traject de fietsostrades F103 Lier-Herentals en F104 Lier-Aarschot in de toekomst gerealiseerd kunnen worden. De verschillende trajectmogelijkheden werden in kaart gebracht en met elkaar afgewogen. 

De provincie Antwerpen nodigt iedereen graag uit voor een info-tentoonstelling op 8 november 2018 tussen 18 uur en 20.30 uur in de Foyer van CC Vredeberg in Lier. Je krijgt dan de kans om het trajectonderzoek meer in detail te bekijken, vragen te stellen en opmerkingen te geven.

Fietsostrade F103 Lier-Herentals en F104 Lier-Aarschot

De fietsotrade F103 Lier-Herentals loopt langs de spoorweg van aan het station in Lier door Kessel, Nijlen, Bouwel naar het station in Herentals. De fietsostrade F104 wordt een fietsostrade van 29 kilometer lang die Lier, Berlaar, Heist-op-den-Berg, Begijnendijk en Aarschot met elkaar verbindt.

Knooppunt in fietsostradenetwerk

Voor de provincie Antwerpen is de stad Lier een belangrijk knooppunt in het fietsostradenetwerk. Vanuit de Pallieterstad geraak je op termijn via een fietsostrade in Antwerpen, Mechelen, Herentals en Aarschot. Op die manier creëert de provincie Antwerpen een belangrijke fietsverbinding tussen deze steden met heel wat scholen en bedrijven. 

 

 

Datum
  • donderdag 8 november 2018 van 18 uur tot 20.30 uur