Infomarkt plan-MER PRUP Electrabelsite

Thema's

Het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP) Electrabelsite zoekt naar een nieuwe invulling van die site in Schelle. De startnota schoof drie alternatieven naar voor: een energie-, een woon- en een recreatielandschap. Experten onderzochten welke effect ze hebben op mobiliteit, bodem, lucht, geluid, water, natuur, landschap en omgeving. In het PRUP zal je hun bevindingen, inclusief een uitgebreid mobiliteitsrapport, lezen in het hoofdstuk plan-MER of milieueffectenrapport. De ontwerptekst van dat hoofdstuk leggen we uit op twee infomarkten, namelijk op dinsdag 22 en woensdag 23 september 2020.

Datum
  • dinsdag 22 september 2020 van 15.30 uur tot 21.30 uur

De infomarkt bezoeken? Reserveren en mondneusmasker verplicht!

Via onderstaande knop reserveer je een tijdslot en geef je aan met hoeveel personen je komt. Je bezoekt op eigen houtje de infomarkt waar je de voorlopige resultaten van de plan-MER op posters terugvindt. Als je dat wenst, kun je aansluitend met een projectmedewerker spreken. 

Het dragen van een mondneusmasker is gedurende het hele bezoek verplicht. Bewaar steeds 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en tot projectmedewerkers. Ben je ziek, zelfs met milde symptomen, annuleer dan je bezoek. Hou er ook rekening mee dat er geen sanitair en verwarming aanwezig zijn.

Liever geen fysieke infomarkt? Abonneer je op de nieuwsbrief!

De ontwerptekst van de plan-MER kun je downloaden op de webpagina van het PRUP Electrabelsite waar je je ook op de nieuwsbrief kunt abonneren. Vanaf 30 september versturen we wekelijks een nieuwsbrief die telkens gedetailleerd ingaat op één of meer MER-discipline.

 

Organisator
Dienst Ruimtelijke Planning

Volgende van de detaillijst