Infomarkt in Lier

De eerste stappen voor de opmaak van het PRUP Afbakening winkelvrije en winkelarme zones N10 zijn gezet: de startnota en een eerste versie van de procesnota zijn klaar. In de startnota staat wat we met het PRUP willen bereiken en in de procesnota hoe het PRUP tot stand komt.

Op de infomarkt lees je een samenvatting van de start- en procesnota op infoposters, kun je met een projectmedewerker spreken en je reactie afgeven tegen ontvangstbewijs. De publieke raadpleging over deze eerste documenten loopt van 14 september tot en met 12 november 2020.

Datum
  • vrijdag 2 oktober 2020 van 16 uur tot 20 uur

De infomarkt bezoeken? Reserveren en mondneusmasker verplicht

Via onderstaande knop reserveer je een tijdslot en geef je aan met hoeveel personen je komt. Het dragen van een mondneusmasker is gedurende het hele bezoek verplicht. Bewaar steeds 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en tot projectmedewerkers. Ben je ziek, zelfs met milde symptomen, annuleer dan je bezoek. Hou er ook rekening mee dat er geen sanitair aanwezig is.

Deze datum past je niet?

We organiseren vier infomarkten, eentje in elke betrokken gemeente. De andere infomarkten vinden plaats op:

Op de hoogte blijven?

Hou de webpagina over het PRUP Afbakening winkelvrije en winkelarme zones N10 in de gaten of abonneer je op de projectnieuwsbrief.

Organisator
Dienst Ruimtelijke Planning