G-Sport Speel School: sportief spelen in het Sportcentrum Peerdsbos

De Sport Speel School van het Sportcentrum Peerdsbos leert kinderen van jongs af aan rollen, kruipen, springen, rennen en klimmen. Want jong geleerd is oud gedaan.

Kinderen tussen 5 en 9 jaar met specifieke ondersteuningsbehoeften noemen we in de Sport Speel School 'Sprinkels'. Zij kunnen terecht bij de G-sport Speel School. Daar bestaan de groepen uit maximum 6 kinderen. Zo verzekeren we dat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Laat je kindje klimmen, klauteren en rollen in een uitdagend speellandschap in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos.

Datum
  • zaterdag 25 november 2017 van 12.30 uur tot 13.30 uur
Prijs
5 euro per les (45 euro voor de lessenreeks)

Ontwikkeld voor kinderen met specifieke noden

De G-Sport Speel School is voor kinderen met specifieke noden de ideale manier om hun motorische vaardigheden te ontdekken. Kinderen tussen 5 en 9 jaar rollen, klimmen, klauteren en springen erop los in een uitdagend speellandschap met toestellen en sportkussens. Het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos in Brasschaat is hét kennisexpertisecentrum voor alles wat te maken heeft met G-sport en biedt daarom een professionele en veilige omkadering voor je kind. 

Een sportparadijs voor je kind  

Onder het motto ‘vind je favoriete sport al van jongs af aan’ biedt het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos mogelijkheden voor kinderen met specifieke noden, de 'Sprinkels'. Een orthopedagoge en een sportleerkracht begeleiden een groep van zes G-sportertjes. Samen gaan ze met je kind op zoek naar G-sport- en speelplezier. Zo leven ze zich uit, leren ze bij en ondervinden ze hun motorische vaardigheden onder professionele begeleiding. 

Inschrijven voor de G-Sport Speel School

Je schrijft je kindje in voor een lessenreeks. Deze lessenreeks bestaat uit 9 lessen. We starten op woensdag zaterdag 16 september. De laatste les is op zaterdag 2 december. De totale prijs voor 9 lessen bedraagt 45 euro. Inschrijven doe je online op de website van het Sportcentrum Peerdsbos. Daar vind je eveneens alle praktische informatie en de startdata van nieuwe lessenreeksen.

Organisator
Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos

Volgende