Cocoon overnachten in de natuur

Thema's

De ticketverkoop start op maandag 15 april.

Datum
 • van 8 juni 2024 tot 29 september 2024
Prijs
€ 159 | Toegang tot de tuin, overnachting en ontbijt voor twee personen is in begrepen.

Kom heerlijk overnachten in hartje Arboretum Kalmthout. De Cocoon, een bolvormige tent, hangt tussen de bomen en wiegt je zachtjes in slaap. Je checkt in voor sluitingstijd, daarna kun je in alle rust het domein verkennen. Maak een wandeling in de tuin, speel een gezelschapsspelletje bij sfeerlicht of ga gezellig uit eten in de buurt van het arboretum. 

Onder het gefluit van de vogeltjes en het licht geruis van de bladeren word je wakker. Een picknickmand met vers ontbijt staat 's ochtends voor je klaar. Daarna heb je nog tijd om je mini-vakantie af te ronden tijdens een ochtendwandeling in de tuin. Helemaal ontspannen en met opgeladen batterijen keer je naar huis, klaar voor een nieuwe dag.

In de Cocoon

Deze activiteit is geschikt voor 1 tot 2 volwassenen. Een overnachting boeken voor een volwassene en één kind (min.6-max.18 jaar) is mogelijk. Honden zijn niet toegelaten.

Wat breng je zeker mee?

  slaapgerief: slaapzak en hoofdkussens (matras en hoeslaken aanwezig)

  zaklamp

  insectenafweermiddel

  toiletgerief (er zijn wastafels, geen douche)

  handdoeken

Het ontbijt is inbegrepen
Wil je een vegetarisch ontbijt, laat het ons minstens een week voor je overnachting weten. Helaas kunnen we niet in andere allergenen voorzien.

In- en uit-checken

  Inchecken tussen 15 en 16.30 uur

  Ontbijt vanaf 8.30 uur op te halen bij het onthaalgebouw

  Uitchecken ten laatste om 11 uur