Fotografie van vlinders en insecten

Edwin Brosens

VOLZET. Deze cursus wordt herhaald op 9/8/2019, schrijf je in via de website of bel +32(0)3 666 67 41.

Status
Volzet
Datum
  • vrijdag 26 juli 2019 van 13 uur tot 15 uur
Prijs
€ 18,50 / jaarkaarthouder € 16
Uiterste inschrijfdatum
vrijdag 19 juli 2019
SONY DSC
SONY DSC

Vlinders en andere insecten fotograferen is boeiend om te leren. In de vlindertuin voel je de levendigheid van allerlei gevleugelde en kriebelbeestjes. Je voelt er de natuur van dichtbij en leert er kijken, zien en vooral geduld oefenen achter de lens van je camera. Wachten tot die ene mooie vlinder neerstrijkt op een bloem, momenten van licht en beweging, de bloemen waaraan ze zich tegoed doen ... er vallen je vast een heleboel dingen op! Met je eigen camera leer je mooie foto's van vlinders en andere insecten maken. Bij zonnig en droog weer komen ze massaal opdagen en krijg je volop gelegenheid om ze creatief in beeld te brengen.

Een kleurrijk zomers bloementapijt in de borders van de Vlindertuin van Arboretum Kalmthout, op de achtergrond zicht op de tussenliggende graspaden.

leeftijd: vanaf 16 jaar

voorkennis: geen

materiaal mee te brengen: digitale spiegelreflex- of compactcamera, buitenkledij en laarzen, statief en externe flitser (optioneel)

inbegrepen: toegang tot de arboretumtuin

minimum aantal deelnemers: 6 personen                             

maximum aantal deelnemers: 12 personen

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Edwin Brosens werkt als freelance fotograaf en schrijft voor diverse magazines. Je kunt over fotografie lezen, maar de praktijk is het belangrijkste. Edwin is gespecialiseerd in macrofotografie. Als kind was hij al geïnteresseerd in mieren, vlinders en alle andere kleine insecten. Fotografie stelt hem in staat zijn verwondering op foto vast te leggen en deze met anderen te delen. De gevarieerde bloemenwereld vormt een uitdaging om te fotograferen.

Volgende van de detaillijst