Yin Yoga en Meditatie

House of Harmony

Thema's

Deze Yin Yoga & meditatie sessies in de arboretumtuin zijn ontworpen om je te helpen diep ontspannen. Het brengt je lichaam en je geest in balans. Yin Yoga is er voor iedereen, ongeacht je ervaring met yoga of meditatie.

Datum
  • van 7 juli 2024 tot 11 augustus 2024
  • Enkel op zondag
Prijs
ticket online: € 15, met jaarkaart € 12 /// ticket kassa: € 16, met jaarkaart € 13 | UITPAS met kansentarief: € 3

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga. De houdingen worden langere tijd vastgehouden, waardoor je dieper tot in je bindweefsels ontspant. Bovendien bevordert het je flexibiliteit en kun je spanningen beter loslaten. Je leert ademhalingsoefeningen en zacht stretchen om zo diep te kunnen ontspannen. Yin Yoga helpt je jouw innerlijke rust vinden.

Elke sessie sluit je af met een begeleide meditatie. Door de rustgevende ademhalingsoefeningen en de ontspannende klanken maakt het deze ervaring compleet.

Lesgeefster Sodaba Azad van House of Harmony neemt je telkens mee naar een rustgevende plek temidden de arboretumtuin. Er is een overdekte buitenlocatie voorzien bij regenweer. Indien er alsnog een sessie geannuleerd wordt, kondigen wij dit aan via onze social media kanalen.

Deze wekelijkse sessies zijn toegankelijk voor alle leeftijden, ook voor beginners! Schrijf je in per sessie.

Elke zondag van 10 tot 11.30 uur. Deuren open vanaf 9.45 uur.

Koop je tickets (vanaf 25 juni) vooraf online!

  • LEEFTIJD : vanaf 12 jaar
  • VOORKENNIS : geen voorkennis nodig, beginners welkom!
  • MEEBRENGEN: draag gemakkelijke kleding, sportmat, dekentje of handdoek voor extra comfort, eventueel een kussen of een bolster voor ondersteuning tijdens meditatie, flesje water.
  • MINIMUM AANTAL DEELNEMERS: 4
  • MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS: 20

Mijn naam is Sodaba en ik ben een gepassioneerde yoga- en meditatiedocent. Voor mij is yoga niet alleen een oefening, maar een manier van leven. Het beoefenen van yoga voelt als thuiskomen, het creëert een bewustzijn en rust die ik in alle aspecten van mijn leven kan toepassen.

Ik geloof sterk in het vinden van innerlijke rust en het belang van tijd nemen voor jezelf, vooral in onze drukke wereld. Met liefde en toewijding deel ik deze passie voor yoga met anderen. Het is mijn missie om mijn studenten te begeleiden naar een staat van diepe ontspanning en innerlijke balans, zodat zij deze rust kunnen meenemen in hun dagelijks leven.

Organisator
Arboretum Kalmthout