Yoga in de tuin

Monique Van Hassel

Thema's
Status
Afgelast
Datum
  • zondag 23 augustus 2020 van 09.30 uur tot 11 uur
Prijs
€ 10, jaarkaarthouder € 7 (toegang tot de tuin inbegrepen)
Uiterste inschrijfdatum
vrijdag 21 augustus 2020

Geniet van een yogasessie in de arboretumtuin. Verruim je geest en lichaam op deze zondagochtend. Ook campinggasten kunnen zich hiervoor inschrijven.

Je betaalt ter plaatse aan de balie, de toegang tot de tuin is inbegrepen. Vooraf inschrijven is verplicht, registreer je voor iedere sessie apart via het inschrijvingsformulier op de website.

Zoals overal op het domein, is het dragen van een mondmasker verplicht, ook tijdens de yoga-sessie. Lees meer over de geldende Covid19-maatregelen in Arboretum Kalmthout bij de veelgestelde vragen.

Wie is Monique Van Hassel?

Mijn yoga-pad startte een vijftal jaar geleden, op zoek naar innerlijke balans, minder stress en een soepeler lichaam. Yoga heeft mij echt wakker geschud en het smaakte direct naar meer. Een teacher-opleiding was een logisch gevolg. Sinds een kleine twee jaar deel ik nu met héél veel liefde en plezier mijn opgedane kennis met anderen. 

Omarmd door de prachtige tuin van het Arboretum neem ik jullie met open hart en veel enthousiasme graag mee op reis in je eigen lichaam. 

Je hebt geen yogaervaring nodig om te kunnen meedoen met deze les . 

 

Praktisch

Materiaal mee te brengen:

- een yogamatje 

- een stevig strandlaken/deken 

- warme sokken/trui/deken ...... om jezelf lekker warm te houden tijdens de eindontspanning 

Organisator
Arboretum Kalmthout

Volgende van de detaillijst