Yoga in de tuin

Monique Van Hassel

Thema's
Status
Afgelast
Datum
  • donderdag 27 augustus 2020 van 19.30 uur tot 21 uur
Prijs
€ 10, jaarkaarthouder € 7 (toegang tot de tuin inbegrepen)
Uiterste inschrijfdatum
woensdag 26 augustus 2020
Zicht op de kleurrijke Oudolf Borders en op de achtergrond een wit historische gebouw met zicht op een groot grasveld en omliggende borders met bomen, zomer in Arboretum Kalmthout.

Als afsluiter van de zomer verwelkomt Monique Van Hassel je voor een yogasessie in de tuin. In de bloeiende Oudolf-borders of op het grasveld voor het statige Vangeertenhof kom je volledig tot rust. Het geeft je de gelegenheid om voor of na de yoga-sessie te genieten van de laatste avondopening van dit seizoen, prima te combineren dus.

Je betaalt ter plaatse aan de balie, de toegang tot de tuin is inbegrepen. Vooraf inschrijven is verplicht, registreer je voor iedere sessie apart via het inschrijvingsformulier op de website.

Zoals overal op het domein, is het dragen van een mondmasker verplicht, ook tijdens de yoga-sessie. Lees meer over de geldende Covid19-maatregelen in Arboretum Kalmthout bij de veelgestelde vragen.

Wie is Monique Van Hassel?

Mijn yoga-pad startte een vijftal jaar geleden, op zoek naar innerlijke balans, minder stress en een soepeler lichaam. Yoga heeft mij echt wakker geschud en het smaakte direct naar meer. Een teacher-opleiding was een logisch gevolg. Sinds een kleine twee jaar deel ik nu met héél veel liefde en plezier mijn opgedane kennis met anderen. 

Omarmd door de prachtige tuin van het Arboretum neem ik jullie met open hart en veel enthousiasme graag mee op reis in je eigen lichaam. 

Je hebt geen yogaervaring nodig om te kunnen meedoen met deze les . 

 

Praktisch

Materiaal mee te brengen:

- een yogamatje 

- een stevig strandlaken/deken 

- warme sokken/trui/deken ...... om jezelf lekker warm te houden tijdens de eindontspanning 

Organisator
Arboretum Kalmthout

Volgende van de detaillijst