VERKLAPT met Bert Kruismans

Thema's

RTV en TV-PLUS stellen voor: Verklapt. Dat is een reeks boeiende zomervertellingen op dinsdagen, telkens in een fantastisch kader in openlucht bij jou in de buurt.

Datum
  • dinsdag 9 augustus 2022 van 20 uur tot 22 uur

Op 9 augustus is het de beurt aan de Lilse Bergen, wanneer RTV/TV PLUS er Bert Kruismans presenteren op VERKLAPT!

 

In '97 stond hij mee aan de wieg van 'The Comedy Circus', het allereerste Vlaamse stand-upcomedy-collectief. 5 jaar lang dook hij overal op in Vlaanderen en Nederland met het gezelschap 'Bonjour Micro'. Het leverde hem de 'Lunatic Standup Comedy Award' op in ‘98 en een finaleplaats in Humo's Comedy Cup in ‘99 en in 2000. Hij is tweevoudig finalist van de Humo's Comedy Cup en winnaar van de “Slimste mens ter wereld” in 2004 en in 2011 bekroond tot “Allerslimste mens ter wereld”.

De afgelopen 23 jaar maakte hij 10 soloshows waarmee hij een vaste en zeer ruime schare fans verzamelde, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Hij bekijkt in zijn shows de gebeurtenissen graag vanuit het perspectief van mensen die anders nooit een stem krijgen. Want niets is zo grappig en herkenbaar dan gewoon gezond verstand. In zijn bekende stijl rekent Bert af met hardnekkige clichés en jammerlijke misverstanden.

Bert Kruismans is een taalvirtuoos die moeiteloos het publiek op zijn hand krijgt. Snedig, altijd actueel, dé vrees voor elke politicus en instantie, geen enkel heilig huisje blijft gespaard. Een stevige kluif voor de ware stand-up liefhebber.

Hij belooft u een voorstelling waar u vrolijker én wijzer van wordt!