De Digitale Duik

Status
Volzet
Datum
  • van 15 september 2017 tot 17 september 2017
Prijs
gratis
Logo Digitale Duik
De Digitale duik

Bij Telenet geloven ze volop in de mogelijkheden van de digitale wereld. We kunnen vandaag nog niet eens voorstellen wat morgen zal brengen op het vlak van technologie. Het is dus een must om nu al mee te zijn met die technologische evolutie, maar het is ook nodig om er correct mee te leren omgaan.

Daarom organiseert Telenet samen met enkele digitale partners een digitaal festival nl. de ‘Digitale Duik’. Zo willen ze in het begin van het schooljaar iedereen lanceren in de digitale wereld. Neem een duik in de digitale wereld met o.a. drone racing, virtual reality, gaming, robots, coding en zoveel meer. Het festival is gericht op gezinnen met prille tieners en is gratis toegankelijk mits inschrijving via telenet.be/digitaleduik.

15 september: toegang enkel voor scholen van 12 tot 16.30 u.
16 september van 10 tot 14 u. of van 14.30 tot 18.30 u.
17 september van 10 tot 14 u. of van 14.30 tot 18.30 u.

 

--- Deze activiteit is volzet. Zonder ticket kan u niet deelnemen. --- 

 

Informatie voor bezoekers en buurtbewoners

Vanwege diverse activiteiten wordt dit een druk weekend in de Schorre. Hierdoor zullen er ook beperkte verkeersmatregelen genomen worden. De nodige signalisatie en extra parkingcapaciteit wordt voorzien. Het terrein zelf blijft (met uitzondering van de evenementenweide) heel het weekend toegankelijk voor de dagbezoekers. De Brasserie, de speeltuin en Recreatieverhuur blijven dus ook toegankelijk. Honden zijn niet toegelaten op de evenementenweide, met uitzondering van hulphonden.

 

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
T
03 880 76 00
F
03 880 76 11