Kunstenaarsmarkt

Datum
  • zondag 22 april 2018 van 12 uur tot 17 uur
Prijs
gratis
Kunstenaarsmarkt 2017
Kunstenaarsmarkt 2017

De gezellige Kunstenaarsmarkt gaat dit jaar opnieuw door aan het Vlinderplein. Op de orginele plaats, het fietsinrijpunt aan de Rupeldijk wordt momenteel flink doorgewerkt om er eind juni 2018 het wielermuseum "De Velodroom" te openen. Op 22 april kan je daarom de schilderijen, foto's en tekeningen van heel wat exponanten bewonderen op het Vlinderplein in De Schorre. Kom langs en geniet van de mooie werken, het unieke kader en een drankje in een even gezellig decor!

Kunstenaarsmarkt 2017
Kunstenaarsmarkt 2017

 

Inschrijvingen kunstenaars 

De kunstenaarsmarkt biedt plaats aan minstens 60 kunstenaars. Een standplaats kost 5 euro. Wie zich heeft ingeschreven ontvangt een bevestiging per mail. Je stand betalen doe je ter plekke als je aankomt. Materiaal om je stand op te bouwen dien je zelf mee te nemen. De kunstenaarsmarkt is enkel voor schilders, grafici, fotografen, beeldhouwers en keramisten. Ter plaatse werken kan zeker en wordt aangemoedigd! Je zult ongetwijfeld geïnspireerd geraken door de mooie omgeving van De Schorre. Inschrijven doe je via deze link tot en met vrijdag 13 april. 

Opening Toeristisch Seizoen Rupelstreek 2017
Opening Toeristisch Seizoen Rupelstreek 2017

Opening Toeristische Seizoen Rupelstreek

Tegelijk met de Kunstenaarsmarkt kan je op dezelfde locatie genieten van de opening van het toeristisch seizoen van de Rupelstreek. Ben je een erfgoedliefhebber, een wandelaar of een fietser, de Rupelstreek heeft voor iedereen wat wils. En natuurlijk kan je dit alles combineren met een heerlijk streekproduct op een zalig terrasje op de dijk of in een pittoresk gehucht.

Naast de activiteiten van de verschillende streekproducenten en -partners gaan we dit jaar een uitdaging aan voor vermelding in het Guinness World Record Book. We roepen iedereen op om samen met ons het wereldrecord “Longest toast relay” te verbeteren. En we doen dit niet zomaar met éénder welke drank…, we doen dit natuurlijk met de streekbieren uit de Rupelstreek. Meer info kan je hier vinden. 

Bereikbaarheid:

Het volledige domein blijft toegankelijk tijdens deze evenementen.

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
T
03 880 76 00
F
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre