Putteke Winter

Datum
  • vrijdag 13 december 2019 van 17 uur tot 23 uur
  • zaterdag 14 december 2019 van 17 uur tot 23 uur
Prijs
VVK: 8 euro (50 % korting voor leden van PROVA op vrijdag).
Putteke Winter 2018
Putteke Winter 2018

Tijdens Putteke Winter is Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in een mysterieuze wintersfeer gehuld. Verlichte paadjes leiden je langs prachtige natuurplekjes, wonderlijke verhalen, mysterieuze uitdagende figuren, wervelende vuurshows en hartverwarmende poëzie. Op meerdere plekken kun je gezellig opwarmen met een lekkere glühwein, chocolademelk of jenever en genieten van sfeervolle livemuziek.

Tickets

  • VVK: 8 euro
  • Kassa: 10 euro (opgelet, dit is enkel wanneer het evenement nog niet uitverkocht is op voorhand)
  • gratis toegang voor kinderen t.e.m. 3 jaar.

Vanaf dinsdag 1 oktober om 16 uur kan je online tickets kopen voor Putteke Winter in De Schorre via deze link

We werken dit jaar voor het eerst met tijdslots. Dit wil zeggen dat je start binnen een vooraf bepaald tijdsblok (dat je zelf kan aangeven bij de aankoop van je tickets). Waarom doen we dit? Door wachtrijen aan de kassa's, acts en kraampjes tot een minimum te beperken, kan je als bezoeker het maximum halen uit je avond. Ben je een beetje te vroeg aan onze kassa? Dat is geen probleem! We voorzien toiletten, je kan al jetons aankopen en genieten van een drankje in onze wachtzone. 

Waar
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
Adres: Schommelei 1, 2850 Boom
De winterwandeling start aan de hoofdingang (Schommelei) . Er is geen toegang via de zij-ingangen. Buurtbewoners kunnen het terrein verlaten via uitgang Dirkputstraat. 

Tips
Voorzie warme kledij & laarzen of stevig schoeisel! 
Honden zijn toegelaten, maar moeten verplicht aan de leiband. Voorzie je hond bij voorkeur ook van een lichtgevend vestje of lichtje.

Hoe lang duurt de wandeling? Kan ik eenders wanneer starten?
De wandeling is ongeveer 3 km lang. Je wandelt er ongeveer 1 à 1,5 uur over. Er is een kortere route voorzien voor mensen die niet goed te been zijn, in een rolstoel zitten of mensen met kinderwagens. 
Je kan met je ticket starten in een specifiek tijdsblok, aangegeven op je ticket. Je kiest zelf hoe lang je vanaf de start doet over het parcours, maar we sluiten af om 23 uur. 

Op voorhand het bezoekersplan downloaden? Dat kan hieronder! 

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
T
03 880 76 00
F
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre