Schorremorrie

Datum
  • zondag 9 juni 2019 van 11 uur tot 18 uur
Prijs
€ 5 VVK / € 7 Kassa / gratis voor kinderen jonger dan 4 jaar (Leden Gezinsbond, Natuurpunt, Prova - € 1)
Schorremorrie
Schorremorrie

Tijdens Schorremorrie wordt de Deltaweide omgetoverd tot een openlucht speelparadijs met meer dan 50 activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Breng met het hele gezin een bezoekje aan De Schorre en beleef een onvergetelijke dag! Leef je uit op de springkastelen, trampolines, volksspelen, ponyritjes en go-carts. Ga aan de slag in leuke knutselworkshops of dompel je onder in de waterspelletjes. Je kan ook met het hele gezin minigolf spelen in het doolhof of gezellig waterfietsen. Ook brasserie De Schorre en de speeltuin zijn open. Voor de allerkleinsten is er een aparte peutertuin met een ballenbad, springkasteel en kleuterkriebeldroom. Er is ook een ouder-baby hoek voorzien.

Dit jaar hebben we een GROTE verrassing in petto! Ga jij mee op ontdekking?

Praktisch

Koop je ticket in voorverkoop aan € 5 per persoon. Indien het evenement niet uitverkocht is op voorhand, kan je aan de kassa nog tickets kopen aan € 7 per persoon. Kinderen t.e.m. 3 jaar hoeven geen ticket te kopen. Heb je een lidkaart van Natuurpunt, Gezinsbond of Prova? Geniet dan van € 1 korting per persoon! 

Schorremorrie is een organisatie van Provinciaal Recreatiedomein De Schorre i.s.m. Gezinsbond.

 

Toegankelijkheid domein:

Wegens het evenement Schorremorrie (op de Deltaweide) is het domein op 9 juni niet volledig toegankelijk. De visvijvers en het Barrevoetspad zijn toegankelijk. Waterfietsen en minigolf kan enkel indien je een inkombandje van Schorremorrie hebt. Toerisme Rupelstreek, Brasserie De Schorre en de speeltuin blijven toegankelijk. Fietsen huren kan je die dag niet aan het onthaal maar wel bij De Velodroom. Intense is geopend van 10 tot 18 uur. Het mountainbikeparcours is slechts beperkt toegankelijk.

 

Bekijk hier de Aftermovie van Schorremorrie 2018. 

Onthaal De Schorre

Functie
Onthaal, reservaties en recreatieverhuur
T
03 880 76 00
F
03 880 76 11
Organisator
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre

Volgende van de detaillijst