Radio Koers

Christophe Vandegoor

i.s.m. CC De Steiger uit Boom. 

Status
Inschrijvingen afgesloten
Datum
  • zaterdag 16 november 2019 van 20.15 uur tot 22 uur
Prijs
basisprijs: € 16; korting: € 15; abo: € 14; groot abo: € 13; -18: € 6; leden Provincie Antwerpen: € 14
Uiterste inschrijfdatum
zaterdag 16 november 2019
Christophe Vandegoor
Christophe Vandegoor

Sportjournalist Christophe Vandegoor vertrekt vanuit zijn tienerjaren en een kortstondig bestaan als een bescheiden jeugdwielrenner. Met de blijvende herinnering aan die ene overwinning. Helaas verzeilt het talent in een tweede waaier.

Met een microfoon in de hand lukt het iets beter om live vanop een Alpentop in de Tour of vanuit de legendarische wielerbaan van Roubaix de luisteraar mee te zuigen in de actie.  

In deze voorstelling vol wielerverhalen en muziek sleurt Vandegoor je live mee in een massasprint, op zoek naar momenten van ontroering, zowel in de sport als in de muziek: van de Amsterdamse humor van Gerrie Knetemann, de aura boven het hoofd van Frank Vandenbroucke, het instinct van de sprinters tot het rock-‘n-rollgehalte van Bradley Wiggins. 

‘Radio Koers’ is een ode aan de radio en de verbeelding! 

Deze voorstelling is een samenwerking met CC De Steiger uit Boom en gaat dus ook door in de Schouwburg, H. Spillemaeckersstraat 7 - Boom. 

Bezoek Fietsbelevingscentrum De Velodroom

Wil je graag een bezoekje brengen aan de collectie fietsschatten en alles te weten komen over de geschiedenis van de Boomse velodroombouwers? Dan hebben we goed nieuws!

Op zaterdag 16 november organiseren we 2 rondleidingen (start om 14u en om 15.30 u) in het wielermuseum. Je betaalt € 2 extra bij je ticket voor
'Radio Koers'.

Daarnaast kan je op vertoon van je ticket het museum gratis bezoeken tijdens de maanden oktober en november 2019.


PRIJZEN

basisprijs:    € 16
korting:    € 15
abo:    € 14
groot abo:    € 13
-18:    € 6
leden Provincie Antwerpen:    € 14

Organisator
De Velodroom