Rondleiding 'Winters in Brussel' voor individuele bezoekers

Datum
  • van 5 juli 2018 tot 30 augustus 2018
  • Enkel op donderdag
Prijs
35 euro (incl. toegang, gids en afternoon tea)

Zomers in Hingene, winters in Brussel. Zo ziet het leven van de familie d’Ursel er eeuwenlang uit. Generatie na generatie wonen ze in het hôtel d’Ursel, hun schitterende stadsresidentie op de Brusselse Houtmarkt. Net zoals het kasteel van Hingene kent het hôtel zijn bloeiperiode in de 18de eeuw, met prachtige interieurs van Laurent-Benoît Dewez. Als gevolg van decennialange erfeniskwesties en stedenbouwkundige ontwikkelingen wordt het hôtel in 1960 gesloopt. Deze zomer transformeert het kasteel d’Ursel tijdelijk in het hôtel d’Ursel en vertellen we er het fascinerende levensverhaal van dit uitzonderlijk monument. Lees meer.

Praktisch

In juli en augustus organiseren we elke donderdag om 14 uur een rondleiding voor individuele bezoekers. Hiervoor kan je individueel of met enkele mensen inschrijven. Wij stellen dan zelf een groep van 15 personen samen en reserveren een gids. Na de rondleiding sluit je af met een afternoon tea. 

Info en reservatie: 03 820 60 10 of info@kasteeldursel.be. Gelieve na reservatie het bedrag van 35 euro per persoon over te schrijven op de rekening van het kasteel: Rekeningnummer: BE54 0910 1850 4797 (BIC: GKCCBEBB). Pas na overschrijving is je reservatie definitief.

Volgende