Ecodroom 2021

Thema's

Met rommelmarkt en repair-café

Datum
  • zondag 10 oktober 2021 van 13 uur tot 18 uur
Prijs
Gratis

 

Wil ook jij met een kleinere ecologische afdruk op een gezonde manier leven?
Kom dan op Ecodroom kennis maken met lokale, duurzame en lekkere alternatieven.
Sla je slag op de rommelmarkt, geniet van een recycle-tentoonstelling in de galerij of laat iets herstellen in het repair-café van de Spectrumschool. Tussendoor kan je genieten van een lekker glaasje of hapje.

Op zondag 10 oktober 2021 van 13u tot 18u op de Parkweg in het Rivierenhof (tussen Ruggeveldlaan en het kasteel Rivierenhof). Rommelmarkt in parkzone Oost.

Sta je graag zelf met een stand op de rommelmarkt? 

Helaas te laat, de inschrijvingen werden 25 september afgesloten.

 

 

Evenement met milieuzorgkwaliteitslabel

De PGRA (Provinciale Groendomeinen Regio Antwerpen), organisator van Ecodroom, is sinds september 2011 houder van het ISO-14001 label. Dit milieuzorgkwaliteitslabel omtrent duurzame, ecologische bedrijfsvoering vertaalt zich niet alleen in bijvoorbeeld het beperken van drukwerk, doordacht aankoopbeleid of het organiseren van afvalbeheer, het komt ook tot uiting in de thema’s en klemtonen bij activiteiten en de duurzaamheidscriteria die worden gehanteerd. Als bezoeker merkt u de ISO 14001-reflex waarschijnlijk vooral op door de bewuste keuze voor een streekgebonden, biologisch of fairtrade productenaanbod, de extra aandacht voor milieuvriendelijke verplaatsingen (fietsenstalling), gratis toiletten, de afvalarme catering, enz.

 

Organisator
Provinciaal Groendomein Rivierenhof