Zomerzoektocht 2020 Rivierenhof : 'in het spoor van de eekhoorn'

Thema's

Eekhoorn Skwirrel lijdt aan geheugenverlies en heeft jouw hulp nodig

Datum
  • van 13 juni 2020 tot 18 oktober 2020
Prijs
5 euro per boekje

 

Deze zomer zet het Rivierenhof voluit in op betaalbare staycation-activiteiten voor een veilige vakantie dichtbij huis. Tijdens de zomerzoektocht ‘in het spoor van de eekhoorn’ beleef je uren speurplezier in de tofste tuin van de Antwerpse metropool. 

Voor speurneuzen jong en ouder
Eekhoorn Skwirrel viel uit een boom en lijdt aan geheugenverlies. Help jij de onfortuinlijke pluimstaart weer op weg? Via deze boeiende zomerzoektocht ontdek je op eigen houtje en eigen tempo de mooiste en meest verrassende hoekjes van het Rivierenhof. Voor slechts vijf euro ontzettend veel natuurspeurplezier verzekerd!

Zomerzoektocht ‘in het spoor van de eekhoorn’
VERLENGD! tot 18 oktober 2020
aankoop en startpunt: Infopunt Domeinwacht, Turnhoutsebaan 246 in 2100 Deurne 
De balie is elke dag open tussen 9u en 18u 
5 euro per boekje (gepast betalen of met de bankkaart)
vergeet je balpen niet mee te brengen

De zoektocht is 2,8 km lang. Je bent er 2 à 3 uur mee zoet. Je doet de tocht best te voet, maar het kan ook met de fiets.  

ook rolstoelgebruikers kunnen meedoen, voor hen is een aangepast traject voorzien.

Deelnemers aan deze activiteit moeten de dan op die locatie geldende corona-veiligheidsmaatregelen correct naleven. Info federale en provinciale COVID19-richtlijnen: https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/ + https://www.provincieantwerpen.be/nieuws.masterdetail.html/p_detail_url/nl/dvt/dienst-vrijetijds--en-landschapsbeleving/nieuws/maatregelen-in-provinciale-parken-en-domeinen-in-het-kader-van-d0.html

Wedstrijd!
Achteraan in het boekje word je uitgenodigd deel te nemen aan een wedstrijd waarbij 10 pakketten met streekproducten verloot worden. Op diezelfde pagina vind je ook het codewoord. 
In het formulier kun je tevens aangeven of je de digitale nieuwsbrief van het Rivierenhof wenst te ontvangen. Deze verschijnt om de 2 maanden.

Meer info nodig?
De domeinwachters van het Rivierenhof staan je graag te woord via T 03 360 52 18.

Organisator
Provinciaal Groendomein Rivierenhof