Terra Nova 2019: mini-Kempentrek van De Averegten naar Westmeerbeek

Als de 21 km lange Kempentrek van De Averegten naar Hertberg net iets te lang zou zijn voor jou en je gezin, kan je ook gaan voor deze ‘mini-Kempentrek’! Deze prachtige landschapswandeling van 11 km is voor iedereen en gaat van Heist-op-den-Berg tot Westmeerbeek langs trage en groene wegen.

Je vertrekt in De Averegten aan het onthaalgebouw tussen 8u en 10u. Wij voorzien een wandelkaart en allerlei leuke en interessante informatie voor onderweg. Je wandelt zelfstandig (of in kleine groep). Na 11 kilometer ben je op je eindbestemming in Westmeerbeek. Daar krijg je een lekkere picknick en brengt een bus je terug naar De Averegten.

Deze tocht is geschikt voor volwassenen en kinderen die goed kunnen stappen. Deelnemen is op eigen risico. Honden zijn toegelaten aan de leiband.

 
Status
Datum
  • vrijdag 23 augustus 2019 van 08 uur tot 19 uur
Prijs
10 euro
©TPA

Vertrek aan De Averegten: Boonmarkt 4a, 2220 Heist-op-den-Berg.
Parkeer je auto op een van onze parkings en wandel naar het onthaalgebouw.

Wat breng je mee: goede wandelschoenen, rugzak, drinkbus en voldoende drank, tussendoortjes, kledij aangepast aan het weer, zonnecrème, muggenmelk, …

Voor deze tocht koop je een ticket aan € 10,00 per persoon via de website van Terra Nova.

 

Terra Nova, het avontuur lonkt!

Laat je deze zomer meevoeren met Terra Nova voor een avontuur dicht bij huis. Zin in een originele overnachting op een idyllische locatie, of kies je voor wat meer actie in de natuur? Boek dan snel je Terra Nova-belevenis op www.terranova.be. #TerraNova19

Volgende van de detaillijst