Zuiders Feest op het Erf

Thema's

UPDATE 30/5: Door de overvloedige regen de laatste maanden is het event verplaatst van de weide naar de omgeving rond het onthaalgebouw. Beperkte parking is ter plekke voorzien. We vragen iedereen om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen, zo ondersteunen we meteen ook het milieu!

Op zondag 16 juni heten we iedereen van harte welkom op het Zuiders Feest op het Erf, een kleurrijk festijn waar we wereldculturen in de kijker zetten en we je uitnodigen om deel te nemen aan een heerlijke reis langs diverse culturele hoogtepunten.

Wat valt er allemaal te beleven?

Verken een wereld van smaken op onze internationale markt met eetkraampjes, waar geuren van exotische kruiden en specerijen je tegemoet komen. Wandel vervolgens langs de standjes op de markt en laat je betoveren door unieke handgemaakte schatten en culturele vondsten.

In een speelse oase vind je allerlei activiteiten en animatie, waar jongere feestgangers onder meer door kleurvolle knutselworkshops en traditionele spelletjes kunnen kennismaken met verschillende wereldculturen. Laat je ten slotte meevoeren op de ritmes van de wereld met live muziekoptredens die variëren van opzwepende Afrikaanse drums tot betoverende Mexicaanse melodieën. Zuiders Feest op het Erf belooft een dag vol ontdekkingen te worden, waarbij de pracht van diversiteit centraal staat. Vier gezellig met ons mee op 16 juni in De Averegten en laat je verrassen door de schatten die onze wereld te bieden heeft!

Het feest is vrij toegankelijk. Honden zijn aangelijnd toegelaten. Door de overvloedige regen de laatste maanden is het event verplaatst van de weide naar de omgeving rond het onthaalgebouw. Beperkte parking is ter plekke voorzien. We vragen iedereen om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen, zo ondersteunen we meteen ook het milieu!

Plaats van afspraak: Provinciaal Groendomein De Averegten, aan het onthaalgebouw, Boonmarkt 4a, 2220 Heist-op-den-Berg

Datum
  • zondag 16 juni 2024 van 14 uur tot 18.30 uur
Prijs
Gratis

Met dank aan gemeente Heist-op-den-Berg

Organisator
Provinciaal Groendomein De Averegten